Webinar Serisinin İlki Sırpça Olarak Gerçekleşti!

COVID-19 salgını kapsamında, gelişen seyahat sınırlamasıyla gündeme gelen webinar etkinliklerinin ilki, Sırpça olarak gerçekleştirildi!

17 Haziran Çarşamba günü, Türkiye saatiyle 12.00’de düzenlenen ve “PVC Profil İşleme Merkezi (PIM 6508)” modelini detaylıca ele alan etkinlik, Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali Snopçe’nin konuşmasıyla başlarken, onu Balkan Bölgesi Satış Temsilcisi Shevval Adili izledi.

Sunumunda, makinede kullanılan diğer endüstriyel ekipmanlardan, işleme kapasitesi vb. detaylara kadar pek çok detayı ele alan Shevval Bey’in ardından, sırasıyla Makedonya, Sırbistan ve Hırvatistan’daki iş ortakları Mers Yapı ve BP Metal firmalarına da söz verilirken, onu “Portatif Dereceli Kesme Makinesi (KD 305)” ödülü yarışmaya geçildi ve soruya en erken yanıt veren kişiye bir adet makine hediye edildi. Görsel ve içerik bakımından sengin geçen webinar’a “PVC Profil İşleme Merkezinin (PIM 6508)” canlı yayındaki uygulamasıyla devam edilirken, Satış Sonrası Destek Şefi, Vasfi Şahin de sorulan soruları yanıtladı.

Programa kayıt olanlara özel ilave bir kampanyanın da duyurulduğu webinar’ın benzer formatta diğer makine modelleri için de yapılması planlanıyor.

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!