“BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

YILMAZ MAKİNE YÖNETİM KURULU BAŞKANI EYÜP YILMAZ:

“BİRLİKTE BÜYÜMEYE

DEVAM EDECEĞİZ”

AVRASYA PENCERE FUARI’NDA YURT İÇİNDEN GELEN ONLARCA İŞ ORTAĞINI AĞIRLAYAN YILMAZ MAKİNE, DÜZENLEDİĞİ SATIŞ ZİRVESİ’NDE YENİ DÖNEM STRATEJİLERİ HAKKINDA BAYİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ.

Yılmaz Makine Satış Zirvesi, 5 Mart akşamı Double Tree By Hilton’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yılmaz Makine’nin, Avrasya Pencere Fuarı kapsamında İstanbul’da bir araya getirdiği onlarca iş ortağının davetli olduğu ve ilk düzenlenen Satış Zirvesi’nde, Yılmaz Makine’nin gelecek stratejileri hakkında katılımcılar bilgilendirilirken, 2019’da yüksek performans gösteren Yılmaz Makine bayileri “Sadakat”, “Ar-Ge”, “En İyi Çıkış” ve “Ciro” kategorilerinde ödüllerini aldı.

Yılmaz Makine Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yılmaz, Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali Snopçe ve Yurt İçi Satış Yöneticisi Serdar Akgül’ün de katıldığı Zirve’nin açılışında, İdlib’te şehit olan askerlerimiz rahmet ve saygıyla yad edildi.

Yılmaz Makine Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yılmaz, Zirve’nin açılış konuşmasında, Yılmaz Makine’nin iş ortaklarıyla birlikte büyüdüğünün altını çizdi ve “Hep birlikte, beraber Yılmaz Makine olduk” dedi.

 

YENİ HEDEF VE STRATEJİLER

İŞ ORTAKLARIYLA PAYLAŞILDI

Yılmaz Makine Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali Snopçe ise konuşmasında Yılmaz Makine’nin yeni hedef ve stratejilerinden bahsetti ve “Ar-Ge ve inovasyonun yanı sıra ancak üretimde hızlı olursak rakiplerimizden farklılaşabiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

Yurt İçi Satış Yöneticisi Serdar Akgül de sunumunda Yılmaz Makine’nin 2019 yılı yurt içi satış istatistiklerini katılımcılarla paylaştı ve tüm yurt içi bayileri için “Kazan-Kazan” sistemiyle geliştirilen hediye sistemi hakkında Yılmaz Makine bayilerini bilgilendirdi. Serdar Akgün’ün sunumunun ardından, interaktif bir oturumda, bayilere de söz alarak iş süreçleri ve gelecek stratejileri hakkındaki görüş ve önerilerini iletti.

Açılış konuşmaları ve Serdar Akgül’ün sunumunun ardından, 2019 yılında yüksek performans gösteren Yılmaz makine bayileri, “Sadakat”, “Ar-Ge”, “En İyi Çıkış” ve “Ciro” kategorilerinde ödüllerini aldı.

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!