İstanbul Buluşması ve Avrasya Pencere Fuarı’ndaki Standımıza Yoğun İlgi…

2019 yılı itibariyle 42. yılını kutlayan Yılmaz Makine, 6-9 Mart tarihleri arasında bayi ve müşterilerini ağırlamanın gururunu yaşadı.

İlki 2015 yılında sadece yurtiçi bayilerinin katılımıyla düzenlenen ve her yıl yapılarak bir gelenek haline gelen “İstanbul Buluşması’na” bu yıl birçok ülkeden bayi ve yetkilisi katıldı. Avcılar Double Tree Oteli’nde gerçekleşen program, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Eyüp Yılmaz’ın konuşmasıyla başlarken, sonrasında sırasıyla Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali Snopçe, Pazarlama Yöneticisi Barış Yıldırım, Satış Sonrası Destek Şefi Vasfi Şahin ve Ar-Ge Müdürü Eray Çelik sahne aldı.

“Çözüm Üretiyoruz” konseptinde kurgulanan organizasyon için, aynı zamanda bir de yarışma düzenlendi. Yılmaz Makine’ye ait bilgilerin çeşitli zorluk derecesinde bayilere sorulduğu yarışma esnasında eğlenceli anlar yaşanırken, kazanan kişi de kurulan labirentten geçerek “çözüme” ulaştı ve bir adet iPhone X’in sahibi oldu!

“85 Ülke, 5 Kıta” sloganıyla dünyaya teknoloji ihraç eden Yılmaz Makine’nin organizasyonunda, “Sadakat, Ar-Ge ve En İyi Çıkış” ödüllerinin yanı sıra, ciro ödülleri de kıta bazında verildi ve “Avrupa, Asya, Afrika, Orta Doğu ve Amerika” olarak bölümlere ayrıldı.

Organizasyon ile aynı gün başlayan Avrasya Pencere Fuarı’nda ise, öncekiyle aynı alanda yer alan Yılmaz Makine standında, hem mevcut hem yeni modeller tanıtıldı. Türkiye’de üretilen ilk “5 Eksenli Alüminyum İşleme Merkezinin (AIM 7510) de yer aldığı standda, hem yurt içi hem yurt dışından gelen müşteriler ağırlandı, 7 Mart Perşembe günü ise üretim tesisi ziyaret edilerek bazı yeni modeller yerinde incelendi.

8 Mart Cuma akşamı bayiler ve sektörel medya temsilcileri ile BIGET & STEAK’te akşam yemeği yendi ve 9 Mart Cumartesi günü itibariyle fuar sona erdi.

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!