WindoShow 2023 Sona Erdi!

Kapı ve Pencere ile Ahşap İşleme sektörünü buluşturan, WindoShow 2023 sona erdi. Sektörde oldukça deneyimli TÜYAP’ın iştirakiyle, ilk kez gerçekleşen ve Türk üreticilerin pazardaki bilinirliğini ve satış hacmini artırma amacını taşıyan fuar oldukça verimli ve keyifli geçti.

Sırbistan’ın haricinde, Hırvatistan, Macaristan, Romanya ve Slovenya gibi ülkelerden sektör çalışanlarının ziyaret ettiği fuara, 90’ı Türkiye’den olmak üzere, 114 marka boy gösterdi. Yenilikçi yüzünü tüm üretim, satış, satış sonrası destek ve marka iletişimi alanında gösteren Yılmaz Makine ise, 40 metrekarelik alanda, “Online Showroom Turu” teknolojisiyle ürün deneyimi yaşattı. Daha önce Avrasya Pencere Fuar, BATIMAT, Fensterbau Frontale gibi fuarlarda olduğu üzere, burada da ziyaretçilerine birkaç modelin haricinde, tüm showroomdaki ürünleri birebir deneyimleme ve canlı demo imkanı sunan teknolojiyle, hem alüminyum hem PVC alanındaki çözümlerini birebir anlattı. 

Pazarlama, Satış Sonrası Destek ve Akademi birimlerinin iş ortaklığıyla gerçekleşen yayınlara katılan potansiyel müşterilere, bölgede hizmet veren satış temsilcileri ve iş ortakları aracılığıyla ana dilinde destek olundu. Kapı ve Pencere üretiminin tüm profil işleme süreçlerinde yer alan Yılmaz Makine, kesim, freze, kaynak ve çapak alma ve işleme merkezi gibi ürün kategorilerini böylece pazara daha iyi tanıma imkanı buldu.

Fuardaki deneyime göz atmak isterseniz, Yılmaz Makine’nin Linkedin sayfasını takip edebilir, sonraki etkinlikleri için takip edebilirsiniz.

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!