YILMAZ MAKİNE BALKANLARDAKİ ETKİNLİĞİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

Yılmaz Makine, küresel ölçekte sürdürdüğü satış ve pazarlama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda balkan pazarındaki etkinliğini de artırmayı hedefleyen Yılmaz Makine, mart ayında Sırbistan’da düzenlenecek Windowshow fuarına dijital fuarcılık deneyimi ile katılarak ürün ve hizmetlerini tanıtmaya hazırlanıyor.

PVC ve alüminyum profil işleme makineleri üretiminde Türkiye’nin lider markası Yılmaz Makine, dünyanın 100’ün üzerinde ülkesine ürün ve hizmetlerini ihraç ederken, marka bilinirliğini güçlendirmek için yurt dışındaki sektörel fuarlara katılmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Almanya, Fransa, İspanya ve Meksika’daki küresel ölçekli sektörel fuarlara katılarak son teknolojiye sahip makinelerini tanıtan Yılmaz Makine, 2023’te de satış ve pazarlama faaliyetlerini küresel ölçekte sürdürmeyi hedefliyor.

Yılmaz Makine’nin 2023 yılındaki fuar maratonun ilk durağı ise 8-11 Mart tarihlerinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenecek WindoShow Fuarı olacak. Yılmaz Makine’nin tamamen dijital fuarcılık ve dijital stant deneyimiyle katılacağı ve bir anlamda sektörde bir ilki gerçekleştireceği fuarda, İstanbul’daki Dijital Stüdyo’dan gerçekleşecek kesintisiz çevrim içi bağlantılarla 20’den fazla makine modeli Yılmaz Akademi ve Satış Sonrası Destek ekiplerinin desteğiyle bire bir olarak ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Tüyap ve ITM’nin iş birliğinde düzenlenen ve pencere, kapı ve cam ürünleri ile aksesuarlar üreticilerinin Balkan coğrafyasındaki en önemli sektörel fuarı olarak gösterilen WindoShow’da üretim ve işleme teknolojilerindeki son yenilikler Doğu Avrupa pazarından alıcılarla bir araya getirilirken, özellikle Türkiye’den de yoğun bir katılımın gerçekleştiği fuar tüm uluslararası coğrafyalar için önemli bir ticaret hacmi vadediyor.

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!