YILMAZ MAKİNE, BATIMAT 2022 İÇİN GÜN SAYIYOR

Dünyanın en kapsamlı yapı ve inşaat fuarları arasında gösterilen BATIMAT 2022, 3-6 ekim tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te kapılarını açacak. 2011’den beri BATIMAT fuarlarında aralıksız yer alan Yılmaz Makine, bu yıl yeni ürünü ALM 6510 ile küresel rakiplerinin karşısına çıkacak!

PVC ve alüminyum profil işleme makineleri üretiminde Türkiye’nin lider markası Yılmaz Makine, dünyanın 100’ün üzerinde ülkesine ürün ve hizmetlerini ihraç ederken, marka bilinirliğini güçlendirmek için küresel sektörel fuarlara katılmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda, dünyanın en önemli yapı ve inşaat fuarlarından birisi olan BATIMAT fuarına 2011’den beri, pandemi yılı olan 2020 hariç her yıl katılarak ürün ve hizmetlerini küresel alıcılarla buluşturan Yılmaz Makine, bu yıl 3-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek fuar için son hazırlıklarını tamamladı.

Fransa’nın başkenti Paris’te, Paris Expo Porte de Versailles fuar alanında düzenlenecek BATIMAT 2022’de bu yıl yeni geliştirilen ALM 6510 ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanan Yılmaz Makine, İstanbul’daki Dijital Stüdyo’dan gerçekleştireceği çevrim içi yayınlarla 20’den fazla makine modelini de anlık olarak küresel alıcıların beğenisine sunacak.

ALM 6510 İLE KÜRESEL RAKİPLERE GÖZDAĞI VERİLECEK

Yılmaz Makine’nin fuarda fiziki olarak sergileyeceği ALM 6510 Alüminyum İşleme Merkezi, teknolojik makine tasarım grubunda geliştirilmiş ve kompakt yapısı, kolay ve anlaşılır dili, yerli yazılımı ve hassas testere kesim açısıyla sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. İleri mühendislik hesaplamaları ve tasarım tecrübesiyle üretilen ALM 6510’un tüm parçaları büyük bir özen ve ciddiyetle geliştirilirken, seri ve hassasiyet gerektiren alüminyum profil işlemleri için geliştirilen ALM 6510, sektörün ihtiyaç duyduğu tüm fonksiyonları yerine getirme kabiliyetine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Fransa’nın en önemli sektörel fuarı olan ve pandemi sonrasındaki normale dönüş ile yoğun bir katılımla gerçekleşmesi beklenen BATIMAT, özellikle Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Asya pazarlarından gelen alıcılar ve katılımcı firmalarla önemli bir ekonomik hareketlilik yaratıyor.  Geçmiş yıllarda yüzde 90’a ulaşan katılımcı ve ziyaretçi memnuniyeti ise bunun en önemli göstergesi. Bu kapsamda Yılmaz Makine fuara satış, pazarlama ve teknik servis ekipleriyle katılarak, ziyaretçilerine en yüksek oranda fayda sağlamayı ve yeni iş bağlantıları kurabilmeyi hedefliyor.

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!