Yılmaz Makine’den Bir İlk; “Istanbul Meetings 2016”

Geçtiğimiz yıl bir ilki gerçekleştirerek yurt içi bayilerini “Istanbul Meetings 2015” organizasyonuyla bir araya getiren Yılmaz Makine, bu yıl da başka bir yeniliğe imza attı ve 39. yıl kutlamalarında yurt dışı ve yurt içindeki bayilerin katılımıyla bir organizasyon düzenledi.

İstanbul Pencere Fuarıyla eş zamanda düzenlenen ve 10 Mart’ta Europark otelde gerçekleşen etkinliğin gündüz oturumunda yurtdışı bayiler davet edildi. Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda daha sonra Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali Snopçe sahne aldı. Bölge Satış Yöneticileri Mustafa Yıldız, Emre Tümkor ve Operasyon Yöneticisi Hayati Asma’nın sunumlarının ardından, Barış Yıldırım pazarlama faaliyetleri, Ar-Ge Müdürü Eray Çelik ise fuarda sergilenecek yeni modeller ve özelliklerinden bahsetti.

Akşam oturumunda ise yurt içi bayilerin davet edildiği organizasyonun açılışını Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yılmaz yaptı. Daha sonra söz alan ve kısa bir sunum yapan Ali Snopçe’nin ardından, Yurtiçi Satış Yöneticisi Serdar Akgül hedeflerden ve önümüzdeki yıl planlarından söz ederken, toplantı Barış Yıldırım’ın Pazarlama, Eray Çelik’in Ar-Ge sunumuyla sona erdi.

Keyifli bir akşam yemeğiyle sona eren organizasyonun bir sonraki sene tekrar edilmesi planlanıyor.

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!