Yılmaz Makine, Tematik Programlarıyla Fark Yaratacak!

Core Of The Business ve Wide Vision YılmazMachineTV’de Yayınlarına Başlamaya Hazırlanıyor!

Yılmaz Makine’nin Salgın Dönemindeki En Önemli Dijitalleşme Adımlarından Biri Olan Dijital Stüdyo, Eğitici Olduğu Kadar Renkli İçerikleriyle De Dikkat Çekiyor. Yayınlarını Dijital Stüdyo’dan Gerçekleştiren YılmazMachineTV’nin İki Yeni Tematik Programı Daha Önümüzdeki Günlerde Yayına Başlamaya Hazırlanıyor.

 

PVC ve alüminyum profil işleme makineleri üretiminde Türkiye’nin lider markası Yılmaz Makine, çevrim içi dünyadaki etkinliklerini zenginleştirmeye devam ediyor.

Yılmaz Makine’nin salgın döneminde attığı en önemli dijitalleşme adımlarından biri olan Dijital Stüdyo, geride kalan iki yılda gerçekleştirilen birçok çevrim içi yayın ile sektörün dikkatini çekmiş ve Yılmaz Makine’nin salgın dönemindeki en önemli rekabet unsurlarından birisi olmuştu. Çevrim içi fuar yayınlarından eğitim programlarına, bayi buluşmalarından satış sonrası teknik destek hizmetlerine kadar geniş bir platformda içerikler üretilen Dijital Stüdyo’da artık YılmazMachineTV için eğitici olduğu kadar renkli ve eğlenceli içerikler de üretilecek. Bu kapsamda, hazırlıkları devam eden iki yeni tematik program ise yakın dönemde Yılmaz Makine’nin resmi YouTube sayfasından izleyicilerle buluşacak.

Tematik programların ilki olan “Core of the Business”, Yılmaz Akademi Müdürü Eray Yılmaz’ın sunumuyla hazırlanırken, programda Yılmaz Makine’nin çözüm ortakları, makine malzemeleri üreticileri, birim yöneticileri ya da Ar-Ge yetkilileri konuk edilecek. Programda endüstri ve Ar-Ge konuları dışında Yılmaz Makine’nin ve çözüm ortaklarının yeni teknolojileri ve ürün modelleri de tanıtılacak. Program Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanırken, İngilizce ve İspanyolca altyazı desteğine de sahip olacak.

Yılmaz Makine Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Snopçe’nin hazırlayıp sunacağı “Wide Vision” adlı program ise PVC ve alüminyum işleme sektörüne satış ve pazarlama ile finans açısından odaklanacak. Programda, sektörde satış ve pazarlama alanında hizmet ve destek veren tüm iş ortakları, üreticiler ve derneklerde çalışan yöneticiler ve yetkililer bir araya gelecek. İşletmelerin kârlılıklarını artıracak faaliyetler, işletmelerin yaşadıkları sıkıntılar, satış ve pazarlama alanındaki yenilik ve gelişmeler, yeni pazar trendleri, ihracatı geliştirme aksiyonlarının yanı sıra finansal verilerin de konuşulacağı “Wide Vision” Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanırken, İngilizce ve İspanyolca altyazı desteği de sunacak.

Yılmaz Makine’nin resmi YouTube hesabından yayın yapan YılmazMachineTV’nin tüm içeriklerine, aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YılmazMachineTV

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!