İmalat Sektöründe Dijital Dönüşüm

Yılmaz Makine olarak şirketlerin dijitalleşme adımlarını yakından takip ederek, dijitalleşmeyi kendi iş modellerine uyarlamasının yakın geleceğin rekabet ortamında yer alabilmek için çağın bir gereği olduğuna inanıyoruz. Pandemi süreciyle birlikte özellikle iletişimde yaşanılan sorunlara bir çözüm olarak karşımıza çıkan internet teknolojilerini, müşterilerimizle ilişkilerimizi kesintisiz yürütebilmek adına iş modellerimize uyarlıyoruz. PVC ve Alüminyum sektöründe her zaman yenilikleri takip eden, çağın gereklerine kendini adapte edebilen anlayışımızı bugün de tüm iş süreçlerimizde sürdürüyor ve dijitalleşme adımları atarak sektöre öncülük ediyoruz.

Hız kesmeden sürekli değişen ve gelişen teknolojinin sonucu olarak dijitalleşme, imalat sektöründe de üründen satışa kadar her alanda değişimi beraberinde getirdi. Endüstri 4.0 çağında teknolojiyle birleşen makineler üretime yeni bir form kazandırırken, internet özellikle pandemi döneminde tüm iş bağlantılarında iletişimin ana kanalı haline geldi. Sosyal mesafe gibi pandeminin tüm dünyada getirdiği zorunlu kısıtlamaları, sanal dünyaya adapte olabilen şirketler ortadan kaldırmayı başarıyor. Bugün artık dijitalleşme, rekabet ortamında var olabilmek için fabrika ve makine ile üretim formunda yenilenmenin ötesine geçerek satış, pazarlama ve müşteri ilişkileri gibi bütünsel bir dönüşümü gerekli kılıyor. Biz de Yılmaz Makine olarak global piyasada yerimizi alırken, sektöre ve müşterilerimize değer katacak çözümler sunan dijital bir yol haritasını başlatmış bulunuyoruz. Dijital dönüşüm sürecimizde modern internet teknolojileriyle yenilediğimiz web sitemiz ile birçok imkanı tek bir platformdan sunuyoruz.

Peki Web Sitemizde Neler Yapabilirsiniz?

Sizlere her an daha yakın olabilmek, hızlı ve inovatif çözümler sunabilmek adına tüm işleyiş süreçlerimizi web sitemizde tek bir çatı altında topladık. Son teknolojiye sahip ürünlerimizi çevrimiçi deneyimle yakından tanımak, ihtiyaçlarınıza yönelik çözümlerimizi incelemek, AR-GE ve imalattan satış sonrası desteğe kadar çok yönlü hizmetlerimizden faydalanmak için bize web sitemizden ulaşmanız mümkün. İnternetin zaman ve mekana bağlı kısıtlamaları ortadan kaldırdığı ve verimli bilgiye ulaşma süresini minimuma indirdiği bilinciyle web tabanlı teknolojileri yenilenen sitemizde hizmetinize sunuyoruz.

Dijitalleşme adımlarımızla dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize internet teknolojileriyle çok daha yakınız. PVC ve Alüminyum sektöründe bir ilke imza atan Yılmaz Makine web sitesinde yedek parça sepetinden blog bölümüne, online ürün sunumlarından interaktif toplantılara kadar pek çok işlem yapılabiliyor. Ürün seçiminden bilgi edinmeye kadar ihtiyacınız olan her şeye ulaşmanız dijital ortama entegre ettiğimiz sistem ile artık çok daha hızlı ve ulaşılabilir. Webinar sayfamız sektöre ve dijital dönüşüme dair müşterilerimize farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.

Siz de Yılmaz Makine olarak dijitalleşme adımlarımızı yakından öğrenmek, kendinizi Endüstri 4.0 çağına ve dijital dönüşüme entegre etmek için düzenlediğimiz Digital Summit etkinliğimize katılabilirsiniz. Dijital Summit Yılmaz Makine yönetim kurulumuz ve uzman kadromuzun yurt içi ve yurt dışı müşterilerimizle canlı bağlantıyla interaktif ortamda bir araya geleceği bir etkinliktir. Etkinlik kapsamında dijitalleşme süreçlerimizin yanı sıra yeni web sitemizin lansmanı da gerçekleştirilecektir. Ücretsiz olarak katılım sağlayabileceğiniz platformda katılım formunu doldurmanız ve etkinlik takvimini takip etmeniz yeterli. Dijital dönüşüm kapsamında kurulan ve dönüşüm sürecin tüm gelişmelerini takip edebileceğiniz bu özel etkinliğe katılmak için siz de kayıt formunu doldurun, dijital dönüşümün bir parçası olun!

ÖNERİLEN YAZILAR

YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
YILMAZ MAKİNE’NİN “YERLİLERİ” BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
İHRACAT AZMİMİZ BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!
YILMAZ MAKİNE, FENSTERBAU FRONTALE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

E-Bültenimize kayıt olun!